A MissQ Augusztus Hónap Nője: Kis Tünde

Sikerült lencsevégre kapnunk egy komáromi szépséget, Kis Tündét, aki amellett, hogy egy mosolygós lány, nagyon ért a kamera nyelvén. Elkísértük egy nem mindennapi kávézóba, a Buena Coffee House-ba, majd kipróbáltuk, mire képesek a dunaszerdahelyi strand csúszdái!

A beszélgetés megjelent a Klikk Out 2019/08. számában.
Riporter: Kurucz Klaudia
Fotók: Szabó Péter Pál

Szia. Mutatkozz be kérlek a Klikk Out olvasóinak!

– Kis Tünde vagyok, 23 éves, Komáromban születtem, és jelenleg ott is élek, a Széchenyi István Egyetem Egészségügyi szervező szakán kezdem szeptembertől a harmadik évemet.

Mivel foglalkozol a szabaidődben?

– Nagyrészt a barátokkal, családommal és a párommal töltöm. Imádom a gasztronómiát, szeretek új ízeket felfedezni, utazni, valamint edzeni.

Mikor volt életed első fotózása?

16 éves koromban, a komáromi Party time flyerén.

Az első pillanattól szinte minden stábtagnak nyilvánvaló volt, hogy otthonosan mozogsz a kamera előtt. Honnan ered ez az önbizalom? Tegyem hozzá, kicsit sem vagy szégyenlős, ami ebben a szakmában nagy előnyt jelent…

– Ez sem volt mindig így. Nagyon szégyenlős voltam régebben, de az évek során ez megváltozott, ahogy nőtt a tapasztalatom.

Feltöltődök a kamera előtt, mindemellett szórakoztat is, így szívvel-lélekkel tudom csinálni. Igyekszem mindig a maximumot kihozni magamból. Nincs is jobb annál, mint látni, hogy mindez a végeredményen is tükröződik.

Láttunk már újság címlapján, több márkánál megjelent az arcod. Melyiket könyveled el eddigi legnagyobb sikerednek?

– A múlt évi billboardomra (Lake Up fesztivál) nagyon büszke vagyok, nem csupán Szlovákiában, de Magyarországon is találkozhattam vele.

Inkább romantikusan elmélázó és álmodozó, vagy pedig realista vagy?

Realistának mondanám magam, ugyanakkor álmodozni is merni kell, nincs is szebb érzés annál, mint mikor az álmaidat valóra tudod váltani.

Mondj egy férfi tulajdonságot, ami a legfontosabb szerinted, és amivel minden férfinak rendelkeznie kellene!

Egy férfi legyen határozott, tudja mit akar, és legyenek céljai az életben. Ez számomra a legfontosabb, de még sorolhatnám… ????

Hogy tetszett a Klikk Out Hónap Nője fotózás? Volt-e olyan része, amit kiemelnél?

– A csúszdázást kimondottan élveztem, főleg mikor leértem és azt mondtátok, hogy még párszor ismételjem meg, mert messze állt a kamerás ????.

Nagyon élveztem, számomra nagyon fontos jó és laza csapattal dolgozni, akik nyitottak bármire, pont ilyen volt ez is.

Tipikus modellalkat vagy. Volt-e olyan időszak az életedben, amikor a magasságod zavart?

Alapsuliban zavart. Nagyon vékony voltam a magasságomhoz képest, ezért sokan kicsúfoltak, de mindez csak megerősített, és fő motivációmként is szolgált a későbbiekben, amikor elkezdtem ez ellen keményen dolgozni. 

Nyár = fesztiválok, kirándulások. Melyik áll a közelebb hozzád?

– A fesztiválok annyira nem állnak közel hozzám, bár párat kipróbáltam. Nem igazán fogtak meg, inkább kirándulok a párommal és a családommal, ez az igazi feltöltődés számomra.

Áruld el kérlek olvasóinknak a te nyári fit-tipped! Hogyan készültél a nyári bikiniszezonra?

– Sosem diétáztam keményen, szerintem nem szabad sanyargatni a testünket drasztikus módszerekkel, mindig meg kell próbálni megtalálni az arany középutat, ami nekünk és a testünknek a legmegfelelőbb. Nyár előtt kevesebbet bűnözni, sportolni, amennyire az időnk engedi.( Hogy aztán jól teleehessük magunkat a finomabbnál finomabb ételekből a nyaralás során ????)

 

Ezt se hagyd ki:
Kávéztunk, strandoltunk és csúszdáztunk augusztus Hónap Nőjével, Kis Tündével 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább