Mitől leszel igazán nőcis?

Minden nő szeretné igazán nőnek érezni magát. Az, hogy ki miben találja meg a nőiességét, teljesen egyénfüggő. Persze, az alapja talán mindenkinél ugyanaz: egy szép ruha, egy elegáns cipő, csodás frizura, káprázatos smink.

Az egyes mértékek azonban személyenként változók. Valaki csak akkor érzi csinosnak magát, ha a legújabb divatnak megfelelő, méregdrága ruhát ölti magára. Másoknak elegendő egy turkálóban talált csinos ruhadarab, mely nagyszerűen kiemeli alakjukat.

Vannak, akik ragaszkodnak a tűsarkú cipőhöz, mondván, szexi csak az lehet. S persze ott a másik tábor, aki egy lapos talpú cipellőben is tud nőcis lenni. Sokan vannak, akiknek szüksége van az erős sminkre, élénk rúzsra.

Ezzel szemben ott vannak a természetesség hívei, akik egy leheletnyi sminkkel is képesek ragyogni.

Van, akinek fontos a milliméter pontossággal belőtt frizura, melyen annyi hajlakk van, hogy még egy tornádó sem tudna ártani neki. Ő ettől érzi magát igazán nőnek. Természetesen itt is jelen van a másik fél is, akinek a kissé kócos haja a mindene.

Vannak, akik az ékszerek hívei, s vannak, akik anélkül érzik jól magukat. A külsőségeken túl persze ott vannak a magunkra öltött szerepek. Valaki az anyaságban, mások a feleség szerepben teljesednek ki, de ott vannak azok is, akik számára a karrier áll az első helyen.

Sokszor előfordul, hogy mutogatunk arra, aki másképp érzi jól magát, mint mi. Kibeszéljük a háta mögött, gúnyolódunk rajta.

Holott mindenkinek joga van eldönteni, hogy miként éli az életét, s hogy miben találja meg valódi önmagát, mitől érzi igazán nőnek magát.

Kapcsolódó tartalom

Senkinek nincs joga megvetni a másikat, csak azért, mert más a gondolkodása. Egy nőnek sem kell szégyellnie magát azért, ha nem elégszik meg az anya és a feleség szereppel.

Sokan belekényszerítik magukat, de ennek sosincs pozitív eredménye. Ha nem engedjük meg önmagunknak, hogy feltöltődjünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor a környezetünknek, a szeretteinknek képtelenek leszünk boldog pillanatokat adni…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább