Szigi szexhoroszkópja – Nőknek

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2019/08. számában.

Újabb adag megállapítással és jó tanáccsal látunk el, hogy neked ezt már ne kelljen kitalálnod!

Mindent bele!

KOS

Vitathatatlanul a szexmániákus és nem viseli a várakoztatást, mert a kos számára egy kapcsolat legtöbbször az ágyban dől el. Mivel tudjuk kielégítővé tenni az együttlétet számára? A hálószobai szentképet Kámaszútrára cseréljük. Számára a főnöke egy trófea lenne. Hogy lehet elcsábítani a férfi kosokat? A második találkán nyúlj a nadrágjába séta közben.

 


BIKA

Szereti a érzelemdús, különlegességekben gazdag szeretkezéseket. Partnerét szinte az ujjai köré csavarja, mikor mennyei élményekben részesíti. Néha már kínos, hogy többet szeretne adni, mint kapni. Élvezi a lassú, gyengéd és tartalmas együttléteket. Csak be ne aludjatok! 🙂 A bika férfit legkönnyebben úgy csábíthatod el, ha afrodiziákumot keversz a mákos tésztájába.

 


IKREK

Flörtkirály, aki ha arra kerül sor, megszeppentté válik az ágyban. Félénksége ellenére kiköveteli, ami jár, és ha megbátorodott, akár a nagymama komódján is szeretkezik. Nem az eltervezett esték a kedvencei, és ha miniszoknyát bugyi nélkül viselsz, talán alá mer majd nyúlni bevásárlás közben. Az ikrek férfi már egy push up melltartótól is megszédül. Tehát, hölgyeim, nem fontos a szilikon.

 


RÁK

Ha nem szavalod el neki Radnóti Miklós Tétova ódáját, nem létezik, hogy kihozod belőle a maximumot. Nagyon érzelmes alkat, ezért a szeretkezésben is a lágy dolgokat kedveli. Szerelmi étvágya csapongó az őt körülvevő páncélt csak autogénnel lehet felolvasztani. Kívánságlistája végeláthatatlan, de ha kedves vagy, a tenyerén fog hordozni. A rák férfit elbűvölheted egy egész napos ágyprogrammal.

 


OROSZLÁN

Szinte vibrál körülötte a levegő, de gátlástalansága gyengédségre vágyást takar. Szereti, ha simogatják és vakargatják a hátát, amit az első pár évben még becsületesen végeznek a hölgyek. Személyisége akkor bontakozik ki igazán, ha meggyőződött róla, hogy teljes odaadással kezelik. Szeret irányítani, de egy kreatív személy el tudja csábítani. Az oroszlán férfit hosszú hétvégével egy wellness-hotelben már el is csábítottad.

 


SZŰZ

Az egyik legjobb, mert számára a szex a szerelem kifejeződése. Érzéki és ahhoz, hogy ezt be tudja bizonyítani, türelmes és gyengéd társra van szüksége, aki feloldja kezdeti gátlásait. Hangulatember, akinek az elő- és utójáték nem nagyon fontos, mert szereti a lényeget egy kapcsolatban. Legtöbbször észre sem vesszük, hogy ő irányít. A szűz férfit illóolajokkal is el lehet csábítani. Én mást ajánlanék szagolgatni.

 


MÉRLEG

Szépségigénye figyelemre méltó és nagyon ad magára. Éppen ezért sok nő ugrálja körül, akiket flörtöléssel varázsol maga köré. Rövid kalandjai által fejleszti „érzelmi” világát, szerelmi művészetének mottója pedig: a jó pap is holtig tanul! Párjával szívesen kísérletezik, de inkább orgazmusigénylő. A mérleg férfit egy elöl felvágott bugyival szinte elbűvölőd.

 

 


SKORPIÓ

Ha az érzelmeket kreativitással szeretnéd párosítani, skorpiót válassz! Szenvedélyessége a szürke hétköznapokon sem lankad, és ha néha terhes is már a nyomulása, mire is vágyhatnál jobban, mint egy odaadó, szenvedélyes partnerre. Szereti a változatosságot és imád irányítani. Egy mindenre nyitott társ mellett érzi igazán jól magát. A skorpió férfit egy erotikus sztriptízzel el lehet már csábítani. (Tuti forrásból tudom, hogy nem biztos!)

 


NYILAS

Szexjátékos, aki a szeretkezést a szerelem részének tekinti. Könnyen alkalmazkodó típus, viszont a partnerének kell kicsomagolni őt. Nagy hangsúlyt fektet az előjátékra és a kreativitása már majdnem skorpiós! 🙂 A nyilas férfit azzal tudod elcsábítani, ha néhány dolgot vásárolsz neki a maxos Erotic City-ben.

 

 


BAK

A szexualitást olyan komolyan veszi, mint az atomfizikát. Mindent eltervez és nála nincs spontán szeretkezés. Érzelmi ráhangolódása a szexuális együttlétet ünneppé varázsolja. (Már akinek!) Ha viszont sikerül oldani merevségén, nagyon szenvedélyessé és gyengéddé válik. A bak férfit egy erotikus masszázzsal leveheted a lábáról, de közben ne kérdezd meg, mi a kedvenc kajája.

 


VÍZÖNTŐ

Tabu nélküli személy, aki imád kísérletezni. Feszengését csak egy erős személyiség jelenléte oldja, aki által felszabadul és produktív tud lenni. Türelmetlen, de ha jól kezelik, titkon egy szenvedélyes partnerré válik. Ha vízöntő pasit akarsz elcsábítani, vegyél egy jó erős madzagot, 16-os tipli a falba és kötözd ki!

 

 


HALAK

Hangulatától függ romantikussága és vadsága egyaránt. Érzékeny lénye csak hosszú párkapcsolatban bontakozik ki. Szenvedélyes oldala akkor mutatkozik meg igazán, ha partnere kényeztetéséről van szó. Szereti néha párnacsatákkal indítani a szexuális együttléteket (Vigyázzatok, nehogy tollas legyen a síkosító!) A halak pasit egy tengerparton ledarált menettel már leveszed a lábáról.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább