Klikk Out Vikkendhouse: A zene hangulatadó vagy fokozó!

Az utóbbi vasárnapokon főleg a helyiek gyarapították jobbnál jobb epizódokkal magazinunk mixsorozatát. A kis tradíció folytatódik a 95. Vikkendhouseban is, ahol a dunaszerdahelyi Farkas Zoltán nyolc kedvence szólal meg egy zenés összeállításban. 

Fotók: Ugróczky István

 

Szevasztok! Farkas Zoltán vagyok, 39 éves, vállalkozó és ingatlanügynök. Film, könyv (olvasás) és NFG klub rajongó. Mint mindenki, én is kedvelem a jó zenét. Nem vagyok zenerajongó, nálam a zene inkább hangulatadó vagy fokozó. Nem az ok, csupán okozat, ha így tetszik. Szinte minden nap hallgatok valamit. Legtöbbször vezetés közben szólnak az online rádiók.

Zoli szinte az összes NFG-s koncertre és partyra ellátogat. Szereti az újdonságokat, főleg akkor, ha azok minőséges köntösben fogadják. A kíváncsiság az új dolgok iránt nagyon is értékes tulajdonság, hiszen ha értéket, vagy jó zenét kapunk, és megéljük azt rendesen, attól csak többek lehetünk. Meséljen most főszereplőnk röviden a zenével való kapcsolatáról.

Emlékszem az első bumm még gyerekkoromban történt, a Depeche Mode Strange love-ját hallgatva. Az valami hatásos zene volt. Ezen kívül mindig is szerettem a Dolly Rollt meg az R-GO-t. A mai nap dúdolom a Mariát vagy az Isztambult.

Tinikoromban vettem az első Republic kazimat és az első CD-met, ami a The Prodigy – Music for the Gilted Generation volt. Zeneileg mindenevő vagyok, mindenben meg tud fogni valami. Ha le kellene szűkíteni a kört a három kedvenc előadómra, akkor az a Coldplay, a Red Hot Chili Peppers és a Die Antwoord lenne. Koncertek szempontjából nálam még senki nem tette olyan magasra a mércét, mint Ákos. (Az énekes, nem a DJ  – a szerk. megj.)

A MIX:


 

TRACKLIST:

1. Queen – I Want It All
2. Paul Oakenfold – Ready Steady Go (Korean Style)
3. Red Hot Chili Peppers – Go Robot
4. Die Antwoord – Ugly Boy
5. Faithless – Insomnia (Radio Edit)
6. The Roots feat. Cody Chestnutt – The Seed
7. George Michael – Outside
8. Depeche Mode – Its No Good

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább