Klikk Out Vikkendhouse: A zene hangulatadó vagy fokozó!

Az utóbbi vasárnapokon főleg a helyiek gyarapították jobbnál jobb epizódokkal magazinunk mixsorozatát. A kis tradíció folytatódik a 95. Vikkendhouseban is, ahol a dunaszerdahelyi Farkas Zoltán nyolc kedvence szólal meg egy zenés összeállításban. 

Szevasztok! Farkas Zoltán vagyok, 39 éves, vállalkozó és ingatlanügynök. Film, könyv (olvasás) és NFG klub rajongó. Mint mindenki, én is kedvelem a jó zenét. Nem vagyok zenerajongó, nálam a zene inkább hangulatadó vagy fokozó. Nem az ok, csupán okozat, ha így tetszik. Szinte minden nap hallgatok valamit. Legtöbbször vezetés közben szólnak az online rádiók.

Zoli szinte az összes NFG-s koncertre és partyra ellátogat. Szereti az újdonságokat, főleg akkor, ha azok minőséges köntösben fogadják. A kíváncsiság az új dolgok iránt nagyon is értékes tulajdonság, hiszen ha értéket, vagy jó zenét kapunk, és megéljük azt rendesen, attól csak többek lehetünk. Meséljen most főszereplőnk röviden a zenével való kapcsolatáról.

Emlékszem az első bumm még gyerekkoromban történt, a Depeche Mode Strange love-ját hallgatva. Az valami hatásos zene volt. Ezen kívül mindig is szerettem a Dolly Rollt meg az R-GO-t. A mai nap dúdolom a Mariát vagy az Isztambult.

Tinikoromban vettem az első Republic kazimat és az első CD-met, ami a The Prodigy – Music for the Gilted Generation volt. Zeneileg mindenevő vagyok, mindenben meg tud fogni valami. Ha le kellene szűkíteni a kört a három kedvenc előadómra, akkor az a Coldplay, a Red Hot Chili Peppers és a Die Antwoord lenne. Koncertek szempontjából nálam még senki nem tette olyan magasra a mércét, mint Ákos. (Az énekes, nem a DJ  – a szerk. megj.)

A MIX:


 

TRACKLIST:

1. Queen – I Want It All
2. Paul Oakenfold – Ready Steady Go (Korean Style)
3. Red Hot Chili Peppers – Go Robot
4. Die Antwoord – Ugly Boy
5. Faithless – Insomnia (Radio Edit)
6. The Roots feat. Cody Chestnutt – The Seed
7. George Michael – Outside
8. Depeche Mode – Its No Good

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább