Mire vágyik egy férfi legbelül?

A nők köztudottan szeretik, ha megdicsérik őket. Bár nem mondjuk ki, szükségünk van a pozitív visszajelzésekre. Örülünk, ha a környezetünk észreveszi, ha épp sikerült leadnunk pár kilót, vagy ha új a frizuránk.

A párunktól pedig egyenesen elvárjuk, hogy észrevegyen és bókkal illessen minden apró változást, legyen szó akár a legfrissebb manikűrünkről, a puha bőrünkről, az új frizuránkról, vagy egy új ruhadarabról.

Jólesik a lelkünknek és az önbizalmunknak, ha kedves szavakkal illetnek bennünket. Vágyunk a gyengédségre, arra, hogy párunk igyekezzen a kedvünkben járni.

Boldogsággal tölt el bennünket, ha kis meglepetésekkel készül, vagy ha egy szál rózsával jön haza.

Mert ezek a dolgok megerősítik bennünk a tudatot, hogy akkor is gondolt ránk, amikor épp távol voltunk egymástól.

Mindezek ellenére, mi nők úgy gondoljuk, hogy teljesen elegendő, ha egy párkapcsolatban ezen dolgok egyoldalúan működnek.

Eszünkbe sem jut, hogy a mellettünk lévő férfinak ugyanolyan jólesne néhány kedves megjegyzés, pár kellemes meglepetés, egy apró ajándék. Mert nekik is szükségük van az ilyen fajta törődésre, s a pozitív visszajelzésekre, a megerősítésre.

Nem kell eget rengető dolgokra gondolni!

Egyszerűen csak figyeljünk oda azokra a dolgokra, amik bennünket is jóleső érzéssel töltenek el! Egy férfi külsejét ugyanúgy meg lehet dicsérni, mint egy nőét.

Ők is örülnek, ha észrevesszük, hogy aznap beiktatták napirendjükbe a fodrászt. Őket is boldogsággal tölti el, ha este a kedvenc ételükkel várjuk haza őket, vagy meglepjük valami számukra kedves dologgal.

Bár a férfiak sokszor megtörhetetlen szikláknak akarnak látszani, a lelkük mélyén a legtöbben mégis vágynak a gyengédségre. Ugyanolyan érző emberek, mint bárki más, s ez így is van rendjén! Hiszen, ha nem így lenne, szeretni sem tudnának igazán…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább