A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Nagyszombat (2:1) mérkőzésről

NYITÓKÉP: FEKETE NÁNDOR
Poór Tibor: Az utóbbi idők egyik legszebb DAC-akciója volt a második gól. Azt, amit művelt rövid időn belül Schäffer, nem mindennapos. Nehéz helyzetben remek módon nyert egy fejpárbajt, a labda „emberhez” ment, rögtön kérte a labdát vissza és mutatatta a szabad területet, ahova futott is, labda nála, gyors kontra és egy gyönyörű labda Ramireznek, aki a kifinomult felkérésnek igent mondott, és jobban nem is lehetett volna az akciót befejezni. Na szóval, a legnehezebb eddigi ellenfél, és mi átütöttük akarattal a nem éppen jó első félidőt, gondolok itt egypár individuális teljesítményre. Viszont az akarat, a hajtás végül lendített a játékunk minőségén is. A lelátón fantasztikusak voltak a nézők, a B-közép teljesítménye egyszerűen fenomenális volt. Egy ilyen edző, mint a nagyszombati, miután kiprovokált egy tömeges lökdösődést, csak ebben a ligában maradhat piros lap nélkül. Tehát: 4 meccs 12 pont, Szigi a hétfői forgatásra viszem az üveget!

Szigeti Attila: Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amelyet végül meg tudtunk nyerni. Úgy gondolom, az egész mérkőzésen mi uraltuk a játékot, az ellenfél csak a kontrákban és Pačindában bízhatott. Véleményem szerint idegesebben játszottunk, mint az előző mérkőzéseken, de ez az ellenfél széttördelt játékának és néha durvaságot súroló keménységének tudható be. Megkérdezték tőlem,mivel kerekedtünk felül ezen a Nagyszombaton. Azt válaszoltam, hogy csapatunkban már nem Kalmár Zsolti nyújtja a legjobb teljesítményt.
U.i.: Kijelenthetjük, a Nagyszombat visszatért a régi önmagához. Szimulálnak, keménykednek, reklamálnak, ráadásul egy gyenge edzővel, aki nem mulasztotta el szidni a magyarokat.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább