10 cikket ajánlunk a Klikk Out szeptemberi számából!

Megjött a szeptember, és a napokban már megtaláljátok a szokott helyeken e havi lapszámunkat. 

Lapozzunk!

EDITORIAL


Az ostobaságból nincs kiút

 

„Amerikától Oroszországon át Kínáig az egész világ nagyon sok mindenben nem tud egyetérteni, de abban igen, hogy ezzel a kitalált nyavalyával szívatni kell az emberiséget. A világbéke megérkezett, de legalábbis karnyújtásnyira van!”

Szerző: Szilvási Tibor / Borító: Gocoň László

Kapcsolódó tartalom

AUTÓ


KIA XCeed Plug-in Hybrid

 

„E havi alanyuk a KIA elektromos hibridje, melyet 2 óra 15 perc alatt fullra tölthetünk.”

Szerző és fotók: Ugróczky István

INTERJÚ DUNASZERDAHELY DIÁKPOLGÁRMESTERÉVEL, BOKROS BIANKÁVAL


A szerdahelyi diákpolgármester és ami mögötte van

 

„Bokros Bianka szemtelenül fiatal, és ahhoz képest vagy éppen ebből kifolyólag roppant tevékeny. Pillanatnyilag ő tölti be a korántsem pusztán látszat kedvéért létező diákpolgámesteri pozíciót, és ugyan ennek kapcsán nem/sem volt túlságosan kedvező az idei év, azért bízunk benne, vagy inkább biztosak lehetünk afelől, hogy még hallani fogunk felőle! Ismerjétek meg jobban!”

Szerző: Szilvási Tibor / Fotó: Ugróczky István

GASZTROBETYÁR


Konyhai „csípős” bográcsozás

 

„Hol lehetne a legízletesebb ételeket főzni, hacsak nem egy konyhában? Augusztus utolsó hétvégéjére ez duplán érvényes volt! Miért is? Mert Konyhán (Kuchyňa) szervezte meg egy kedves barátom immár negyedik alkalommal a Konyhai fakanál elnyeréséért való gulyásfőző versenyt. És még hogy jól megfűszerezzük az eseményt, így útjára indítottuk az első konyhai Erőspaprika-evő versenyt is, amely hatalmas érdeklődéssel bírt, úgy a vendégsereg, mint a versenyzők körében.”

Szerző: Mundi Józsi

JEGYZET


A nagy nap

 

„Eljött a nagy nap, mindenki elfoglalta a helyét. Mi hárman, operátorok (ORS-ok, operátor ručného sledovanie) – Maglódi Norbi, a cseh srác, akinek a neve azóta sem ugrott be és jómagam teljes nyugalommal vártuk, amire felkészítettek bennünket.”

Szerző: Szigeti Attila

SÁRKÁNY ELLEN SÁRKÁNYFŰ


Le minden k(l)órral!

 

„Egy cseh barátnőm hívta fel a figyelmemet erre a viszonylag új keletű sarlatánságra, és látott el szörnyülködnivalóval egy link formájában, ami egy Facebook-csoporthoz vezetett. Tagjai lelkes beszámolókban reklámozták a csodaszert, amely – jó csodaszerhez méltón – csaknem mindent gyógyít az égvilágon, adagolástól (illetve hígítástól) függően. Na jó, nem csigázok tovább senkit. A szer nem más, mint a fehérítő. Közérthetőbben: például a Savo.”

Szerző: Sipos Janka

ÉN-IDŐ


Önkéntesként a világ körül

 

„Ismerjétek meg Karent, aki a Csallóközből származik, Budapesten él, bejárta a világ különböző pontjait – és még ki tudja, mi minden áll előtte.Kérlek, mesélj az olvasóknak kicsit arról, hogy ki vagy és mivel foglalkozol!”

Szerző: Këri

BABA-MAMA


Táncol a család

A kis Bence számára pár év múlva biztosan egyértelmű lesz, hogy mi a különbség a mezőségi táncok és a gyimesi csángók verbunkja között. A Mihálka család ugyanis nemcsak őrzi, de éli is a magyar hagyományokat. A szülők szinte gyermekkoruk óta táncolnak, a tánc alapozta meg házasságukat is. De a többiről meséljen Mihálka Görcs Linda, a kis Bence édesanyja.

Szerző: Štefkovič Patasi Ági / Fotók: Ugróczky István

HAVI KREATÍV


Nagy Adrianna, a horgolás mestere

 

„Kézzel készített, horgolt babái számos gyerkőc életét teszik szebbé napról napra, ami büszkeséggel tölt el. Ugyanis nem minden dísz, plüss képes azt az örömöt varázsolni egy gyermek – vagy épp gyermeklelkű felnőtt – arcára, mint egy ilyen horgolt csoda. Ismerjétek meg Ti is Adrit!”

Szerző: Kürthy Judit

HÓNAP NŐJE


Kausitz Titánia

 

A szépségiparban a kamera mindkét oldalán helytállnál, sminkesként és modellként egyaránt. Melyik tetszene jobban?

Mindkét oldalnak megvan a maga izgalma. A modellkedés jobban tetszene, az mindig is érdekelt. Viszont a sminkeléssel is szívesen foglalkoznék, hogy az emberekből kihozhassam a maximumot.

Kérdez: Kurucz Klaudia / Fotók: Szabó Péter Pál

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább