Nincs idő meghalni, de csak lesz időd megnézni! | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 2021/09. számában.

Kevés olyan mostoha sorsú filmet találunk a Covid-éra felhozatalában, mint Daniel Craig utolsó Bond-filmjét, amely az első blockbuster volt, amelynek a bemutatóját tavaly áprilisban elhalasztották – majd még kétszer.

No Time To Die,Nincs idő meghalni,Film,James Bond,Cinemax,Mozi,DUnaszerdahely,ProgramNINCS IDŐ MEGHALNI

 

R.: Cary Joji Fukunaga
Fsz.: Daniel Craig, Ana De Armas, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ralph Fieness, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright.

Most sem ideális, de a világ megmentése már nem várhat. Craig sorrendben ötödik filmje hat évvel az előző (Spectre) után következik, és ugyanolyan titokzatos, mint amilyet egyrészt egy Bond-filmtől, másrészt amilyet a Skyfall és a Spectre után elvár(hat)unk, melyekre az előzetese hangulatát tekintve is leginkább emlékeztet. Mindkettőt Sam Mendes rendezte, a mostanit pedig a kreatív nézeteltérések miatt kiszállt Danny Boyle helyett Cary Joji Fukunaga. Mivel a Bond-filmeket nagyban határozza meg az is, hogy kellően erősek-e a főgonoszok, így Javier Bardem és Christoph Waltz után kíváncsian várjuk, mit hoz ki a világ elpusztításának lehetősége Rami Malekből.

Vetítik szeptember 30-tól.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább