Változó kor a Hőhullámban | Hazai Szemle

Most Komáromba invitálunk benneteket, mégpedig az  Egressy Béni Városi Művelődési Központba. Az előadás ugyan még kicsit odébb van, ugyanis szeptember 15-én vasárnap este 7 órakor lesz, de a helyfoglalásokat elnézve, már most nagy az érdeklődés, érdemes tehát előre foglalni.

A Hőhullám egy zenés vígjáték, négy teljesen különböző karakterű barátnő főszereplésével. A spanyol tengerpartra tartó vonaton találkoznak azért, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól és kiélvezzék nyári szabadságukat. Mindannyian az ötvenes éveikben járnak, így a forró andalúz vidéken nemcsak a meleggel, hanem saját hőhullámaikkal is meg kell küzdeniük. A darab szereplői Brunner Márta, Ladinek Judit, Fésűs Nelly, Gyebnár Csekka,  a sármos férfi szerepében pedig Szőke Zoltán.

Tallós Rita rendezésében megismerkedhetünk az elvált és egyedülálló, kényszeresen tisztaságmániás és gyógyszerfüggő Fridával, a középkorú tanárnővel, Paolával, aki monoton házasságban él, némi túlsúllyal küzd, mely nem igazán komoly, de ő magát állandóan kövérnek látja. Láthatjuk az erősen szexuális beállítottságú, vállalkozó Carmen ragyogását, aki nagy kanállal falja az életet, és persze a férfiakat, a negyedik barátnő pedig Alba, az özvegy, aki kedves és barátságos, de kissé butuska, ezotériával foglalkozik, ám nem igazán ért hozzá. „A történetből a sármos férfi karaktere sem hiányozhat, ám az ő szerepe legyen meglepetés! A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire” – olvasható a művelődési központ ajánlójában.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, ITT válthatsz jegyeket.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább