Nyári szerelmek a „cityben“

(Figyelem: Humoros, ironikus tartalom – a valósággal való egyezés, csupán a véletlen műve.)

A szinglik élete nem csak játék és mese – különösen igaz ez DS-en, ahol a párkeresés időnként komoly akadályokba ütközik – akár tartós kapcsolatról, akár egy könnyed nyári flörtről van szó. Ha meguntad a Tindert (ahol jellemzően azok jelölgetnek be, akiknek köztudottan házastársuk, sőt, egy-két gyerekük is van), meg a szerelmes-nyaralós Insta-sztorik nézegetését, akkor ideje kimerészkedni terepre – lássuk, mik a helyi lehetőségek az ismerkedésre!

Strand

A termálfürdő azért is remek helyszín, mert eleve mindenki több „húst“ mutat – tehát zsákbamacskát venni, majdhogynem lehetetlen. Ha belegondolunk, ez majdnem olyan, mintha fehérneműben vonulgatnánk idegenek előtt, csupán annyi a különbség, hogy emellé kiváló lángosokat, csapolt söröket fogyasztunk. Meg alkoholmentes, almás mojitót (ha rám hallgatsz, idén megkóstolod)! A napszemüveg mögül ki lehet lesni a „prémium kandúrokat“ (copyright by Ráskó Eszter), akik, ha egy kis szerencséd van, nem a festői Csehországból jöttek lakókocsival egy hétre, hogy aztán pont ilyen gyors tempóban vissza is térjenek szülőhazájukba.

Bevásárlóközpontok

A pletyka úgy tartja, hogy az egyik helyi nagyáruházba este nyolc és tíz között, főleg szinglik járnak – csinosan, illatosan, magabiztosan, hogy aztán a „regálok“ között próbáljanak néhány elkapott pillantást, mosolyt lopni. Az estére időzített bevásárlás azért is kézenfekvő, mert addigra a nagycsaládosok, idősek már elvonultak, tehát viszonylagos nyugalom honol, a bolt meg tele van leárazott termékekkel, a közmondásbéli „kecske“ tehát, kétszeresen is jóllakhat. Mondj jobb körülményeket egy első szemkontaktus megteremtéséhez, mint a mikrofonból tízpercenként felhangzó akciós ajánlatok és az akciós „csibemellek“ közötti válogatás! (Nem tudsz.)

Helyi stíl,Ismerkedés,Férfi-Nő

Teraszok

A városban több olyan vendéglátóipari egység van, amely nyáron teraszt üzemeltet – adja magát tehát, hogy ezek egyikén helyet foglalva pásztázd végig az elvonuló „kínálatot“. A napszemüveges trükk itt is működik! De akár meg is fordíthatod az erőviszonyokat – ha igazán kelletni akarod magad, te is lehetsz az elismerő tekintetek tárgya – elég felvenni a legszebb ruhádat és néhány oda-vissza fordulót tenni a városban, hátha felfedez életed szerelme vagy egy modellügynökség (dolgok, amik soha nem következnek be, Pt.1.).

+1 tipp a férfiaknak: Bátorság!

Komolyabbra fordítva a szót, nem kell félni a visszautasítástól. Semmi sem kiábrándítóbb, mint ha egy férfi élőben nem mer megszólítani, majd az összes létező közösségi hálón „bekövet“ és figyeli minden tevékenységed amellett, hogy persze továbbra sem juttatja kifejezésre a szimpátiáját. Az isten szerelmére, szólítsátok meg, aki tetszik, hívjátok meg egy „kiskofolára“ – a legrosszabb, ami történhet, hogy visszautasít – de akkor meg mi van? 🙂 Élőben kell „naccsávónak“ lenni, valahogy úgy, ahogy apáink is tették.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább