MissQ Hónap Nője: Vigyázz, kész, rajt!

Verőfényes napsütés, száguldó autók, motorok és kamionok sokasága. Ez volt a vasárnapi program az e havi Hónap Nője számára. Júliusban Seszták Sárára esett a választásunk, akit bár kicsit nehézkesen hallottunk a versenyző járművek hangjától, annál könnyebben fotóztunk és videóztunk.


Fotó: Ajpek János
Szerző: Katona Chiara

Ami e havi programunkat illeti, a Slovakia Ringre látogattunk el egy versenyre, amely szerencsére rengeteg lehetőséget biztosított.

Megtekinthettük az összes pályára guruló járművet, legyen az motor, autó vagy kamion, utána pedig bementük az egyik shopba is, ahol

sapkák, pólók, pulcsik várták szépségünket, ő pedig előszeretettel próbálta fel őket és válogatta melyiket is vigye majd haza.

Kapcsolódó tartalom

A vibráns és divatos szetteket szokás szerint a MissQ biztosította, és a kíváncsi tekintetek ezúttal sem maradtak el. Júliusi szépségünk elmondása szerint stílusa sokszínű, ezért minden ruhában megtalálja önmagát, és igyekszik mindent a saját elképzelése szerint viselni.

A verseny tematikáját követve ezúttal feltűnő színeket öltött magára, és meglepetésünkre jó pár autó virított ugyanezekben a színekben.

Bár az árnyalatok nem feltétlen estek Sára komfortzónájába, úgy gondolja, egy élmény volt karöltve magával a forgatással, hiszen még nem igazán vett részt egyen sem. Ennek ellenére, egyszer sem kellett mondanunk mit is csináljon, mondhatni,

vérprofi módjára vett minden akadályt.

Forgatásunk végén természetesen nem maradt el a kérdés, hogy érezte magát és melyik volt a kedvenc pillanata, amire a következőt válaszolta:

„Nagyon jól éreztem magam, Mindig is bámulatba ejtőnek tartottam a modellkedést, a sminkelést és a ruhákat, úgyhogy nekem ez nagyon jó élmény volt. Kedvenc pillanatom pedig az volt, amikor kiestem a kamionból.” 

Videó:
A kockás zászló nyomában | Hónap Nője 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább