10 éves a Cukorpalánták | Havi kreatív

A cikk megjelent a Klikk Out 2024/08. számában.

Tíz éve olvashattatok először itt nálunk a Cukorpalántákról. Most egy jubileumi összefoglalóval érkezünk. Petro Veronika avat be bennünket az ékszerkészítés világába, visszatekintve az alkotással telt elmúlt 10 évére. Értékes tanácsait olvassátok szeretettel!

Pontosan mióta foglalkozol kézműveskedéssel, illetve ékszerekkel?

Az ékszerek készítése egészen tini koromig nyúlik vissza, a későbbiekben aztán a bulis megjelenésemet is szerettem a különleges kiegészítőkkel feldobni, amiket én magam készítettem. Cukorpalánták ékszereimet körülbelül 10 éve álmodhattam meg, amit azóta is nagy imádattal, folyamatos ötleteléssel és elánnal készítem.

Hogyan kellett megújulnod az eltelt évek során és hová sikerült eljutnod ezalatt?

Ami a megújulást illeti az inkább egy út, mondhatnám folyamatos megújulásnak is. Mindennap születnek új Cukorpalánták és ez folyamatos megújulást igényel.

Hogy hová sikerült eljutnom ezalatt? Jó pár hölgy ékszeresládikójába és a visszatérő vásárlóim szívébe, akikből szerencsére egyre több van.

Mi volt a legnagyobb kihívás, amivel meg kellett küzdened?

Nem küzdelemként éltem meg, de kihívást jelentett, hogy megtaláljam a Cukorpalánták méltó csomagolását és kitaláljak egy ízléses megjelenést, egy összképet az ékszereim megjelenéséhez.

Mi volt a legfontosabb újítás, amit kipróbáltál és bevált?

Nem emelnék ki jelentős újítást, folyamatosan kutatom-keresem a minőségi alapanyagokat, a különleges hozzávalókat. Eszembe jutnak új fortélyok, amikkel a Cukorpalántákat még vonzóbbá varázsolom. Legyen az akár csak egy aprócska, de annál színesebb és kitűnő alapanyag.

Mit keresnek most leginkább a vásárlóid?

A legeladottabb termékek, mint mindig a fülbevalók. Ezt követik a nyakláncok, majd ezek együttes kombinációja, a szettek. Megrendelésre további kiegészítőket is készítek, mint pl. karkötő, hajdíszek, gyűrűk, derékpántok.

Mit tanácsolnál a mostani kézműveseknek, akik épp elkezdték a szakmát?

Az első és legfontosabb, hogy ne adják fel az elején. Ha tanácsolhatnék, első körben a közeli szeretteiket lepjék meg akár ajándékként is alkotásaikkal. Mindenképp legyenek önkritikusak. Amit készítenek, azt alaposan, pontosan és mindent beleadva.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább