Dámák egy krimiben | Győri Szemle

Egy szeptemberre tervezett győri előadást ajánlok most figyelmetekbe a Liliom Produkció jóvoltából, melynek címe „Dámák a pakliban”. A két részben játszott krimi-vígjátékban olyan nagy nevek szerepelnek mint Hegyi Barbara, vagy Ábel Anita, Horváth Lili, Bede-Fazekas Annamária, Olasz Ági, vagy Tallós Rita.

A Liliom Produkciót, a darabot színpadra állító társulatot a magyarországi színházi és filmes életben is ismert színésznő, Tallós Rita alapította, annak érdekében, hogy olyan női színházi struktúrát teremtsen, amelynek a mottója „Nők, nőkről, nem csak nőknek!”. Céljuk, hogy olyan minőségi szórakoztató színházi előadásokat hozzanak létre, amelyek különböző perspektívából mutatják be a női lét rejtelmeit.

SZínház,Győr

A fiatal brit írónő, Abigail T. Moore által alkotott „Dámák a pakliban” című előadást szeptember 21-én, szombat este 7 órakor láthatjátok Győrben, a Richter János Hangverseny és Konferencia Központban. „Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció: Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek. Alice a jómódú özvegyasszony meghívja magához rég nem látott barátnőit: Ruby-t, (a még mindig) szexi bombázót, Josie-t, a külföldön élő bohém festőnőt és Nina-t, a gátlásaival küzdő háziasszonyt. Azt hihetnénk hogy egy mindennapos baráti találkozónak leszünk szemtanúi, ám az izgalmakkal és nem várt fordulatokkal teli komédiát meghökkentő részletek és féltve őrzött titkot tarkítják. Természetesen mi más állhatna a bonyodalmak középpontjában, mint a teremtés koronája, a férfi” – olvasható a darab ajánlójában.

Jegyet EZEN a linken találtok. Érdemes már most megvásárolni őket, az első sorok többsége már megtelt.

A darab előadói:
Ruby – Hegyi Barbara/Ábel Anita
Alice- Horváth Lili
Josie – Bede-Fazekas Annamária
Nina – Olasz Ági/Tallós Rita
 
A díszletet és a jelmezeket tervezte: Ungár Anikó
Dramaturg: Csík Csaba
Fordította: Kovalits Anna
Rendezte: Tallós Rita
 
Forgalmazó: New Season Produkciós Iroda

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább