Klikk Out Vikkendhouse: Tizenhat zene a nyár legjobb pillanataiból

Nemeshodos híres bulimestere, Pohár Gyuri, már a megjelenésével is azt az életvidámságot és közösségi szellemet képviseli, ami nélkülözhetetlen a legjobb nyári partykhoz. Köztudott róla, hogy mindig tudja, hogyan kell igazán jól szórakozni, miközben elfelejtjük a hétköznapok gondjait. Az első Vikkendhouse-válogatása, amely hat évvel ezelőtt jelent meg, nem véletlenül kapta a „Nemeshodosi Bulibáró” címet. Most pedig Gyuri tizenhat kedvenc zenéjét gyűjtötte össze nektek, hogy a nyár hangulata továbbra is veletek maradjon!

Fotók: Ugróczky István

Pohár Gyuri,Vikkendhouse,Zene

Az idei nyár pont olyan lendületes volt számomra, mint amilyen forróságok tomboltak – és még most is tombolnak! A sok nyári klubozás, különféle DJ-szettek és medencés partik inspiráltak arra, hogy összeállítsak nektek egy válogatást, ami garantáltan titeket sem hagy fejrázás vagy lábmozgatás nélkül. Olyan ritmusos, intenzív repertoárt raktam össze, amit mi páran csak simán „örömzenének” hívunk. Szóval kapjátok fel a fülest, tekerjétek fel a hangerőt, és élvezzétek a zenét, mert ez a mix biztosan elrepít titeket a nyár legjobb pillanataiba!

A válogatásban három fő csoportot különítettem el, mindegyiknek megvan a saját egyedi hangulata:

Lendületes és Ritmikus

Ez a csoport tele van energiával és lüktető ritmusokkal. Ezek a dalok garantáltan beindítják a bulit, és felpörgetnek mindenkit, aki hallja. Tökéletesek egy forró nyári este felpörgetéséhez.

Anotr, Leven Kali, Erik Bandt – How You Feel

Jungle – All Of The Time (DJ Streaks Remix)

Duck Sauce – Ask Me (Official Audio)

Purple Disco Machine, Bosq – Wake Up! ft. Kaleta

Saison – Do You

Eklektikus és Fülbemászó

Ez a csoport különféle stílusokat ötvöz, az újragondolt klasszikusoktól kezdve a modern remixeikig. Minden egyes dal sajátos hangulatot teremt, amitől egyszerre érzed magad otthonosan és frissen. Ideálisak, ha egy kis változatosságra vágysz a playlistedben.

Curtis Mayfield – Move On Up (Mark Knight Remix)

Dusty Springfield – Spooky (Quinten 909 Extended Remix)

The Blessed Madonna – Mercy feat. Jacob Lusk

Kraak & Smaak – Sweet Time (feat. Izo FitzRoy) (Yuksek Remix)

Nenei – Just the Two of Us (Luxury Remix)

Hangulatos és Érzelmes

Ez a csoport a nyár romantikusabb, elmélyültebb pillanatait ragadja meg. Lágyabb dallamok és érzelmes hangzásvilág jellemzi őket, tökéletesek egy lazább, csendesebb estére vagy akár egy naplementéhez.

Billie Eilish – Hostage (CYRIL Remix)

Bagossy Brothers Company – Olyan Ő (Sterbinszky & MYNEA Remix)

Purple Disco Machine, Sophie and the Giants – Hypnotized (Official Video)

Purple Disco Machine, Elderbrook – I Remember

Magidom – Jól áll a sötét

Billie Eilish – Birds of a Feather

Pohár Gyuri,Vikkendhouse,Zene

Élvezzétek ezt a sokszínű válogatást, és hagyjátok, hogy a zene magával ragadjon benneteket a nyár utolsó nagy pillanataiban!

 

A MIX:

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább