A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Eszék (3:2) felkészülési mérkőzésről

POÓR TIBOR: Kezdünk! Ez az új szezon első nyilatkozata, és fogadjátok szeretettel Kovács Mátét, akit már alaposan leteszteltem, egyrészt a Leltárban, másrészt tíz napig, napi kb. tíz órában a Habos Napok alatt alaposan kielemeztem magamnak! Tehát, hajrá Máté, sok sikert! Mi a helyzet úgymond a papíron? Nem rossz. Megmaradt minden kulcsfontosságú játékos – Popović megtartásáért egy erős pacsi jár –, nem volt kiárusítás, és az a négy új játékos valóban erősítésnek nevezhető. Almásinak, Bajonak, Bernátnak és Tubolynak sok sikert kívánunk, legyenek hasznos erősítések! Logikus átigazolások ezek, mivel a hátvédsor az előző idényben gyakorlatilag össze lett rakva, tehát jó helyeken korrigálunk. Mindemellett itt van még a 15 éves Bősze, a jövő embere, kíváncsi vagyok, hogy idén mennyire szól majd bele az A csapat történetébe! Ennyi a rövid szezon előtti összefoglaló, következik néhány észrevétel a meccsről:
Az első félidőben az ellenfél dinamikusabban játszott, amiben jórészt segítettünk nekik a passzívabb, lassúbb játékunkkal. Amit talán kiemelnék az első félidőből, az Redzić gólja és Dolček két megmozdulása (félig-meddig befejezetlen) volt. Bevallom, úgy a 40. perctől már vártam, mikor lesz az új játékosaink bevetése. A hármas csere után élénkebb lett a játékunk, azért egy Herc szükséges a csapatba, és bár Bajo összehozott egy gólt az ellenfélnek (amit már többször megtett előtte Kacharaba), de szerintem nagyon jó játékosról van szó. Almási szerintem a kemény párharcok embere lesz, és a gól szenzációs volt – Laci, csak így tovább! Van még pár nap, remélem jól lőtték be az edzők az időzítést. Hajrá, DAC!

KOVÁCS MÁTÉ: Eredményben megfelelő mérkőzés, de még érezhető, hogy a szezon elején van a csapat. Voltak biztató jelenetek, de sok volt a pontatlanság is. Mindezek ellenére ez benne van, hogy a szezon első meccsein a játék még nem a legjobb. Külön örülök Bernát és Almási góljainak. Mindkét játékos nagyon fontos adaléka lehet az idei szezonnak, meglesz a minőségi konkurencia a támadó posztokon is. Továbbá még mindig a legnagyobb erősséget jól használja ki a DAC, az első és a harmadik gól is átmenetből született. Van még mit javítani, de remélhetőleg jövő hét csütörtökön jó játékkal és eredménnyel zár a DAC.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább