MissQ Hónap Nője: Egy utolsó csobbanás Csémi Viktóriával

Szeptember eljövetelével legtöbben elővesszük a melegebb ruháinkat, és készülünk a hidegebb, esős időjárásra. Az igazság ennél viszont egy kicsit árnyaltabb, hiszen mondhatjuk, hogy a szeptember általában a meleg, napos hónapok közé tartozik még.


Fotó: Mikle Bálint
Szerző: Katona Chiara

Ezért, mikor az e havi rovatunk témájáról gondolkodtunk, úgy ítéltük meg, mindenkinek kijár még egy utolsó csobbanás, mielőtt visszatérnek a szürke hétköznapok. Kiválasztottunk ezúttal Csémi Viktória volt, akinek elmondása szerint maga a téma és a személye párosítása telitalálat volt, hiszen szinte minden napját a strandon töltötte az elmúlt két hónapban.

Ennek meg is volt a látszata, Vikit minden oldalról üdvözölték, és rendkívül otthonosan mozgott a nagymegyeri Thermal Corvinus fürdő területén.  

Együtt töltött időnk során volt alkalmunk úszni, napozni, koktélozni, ebédelni és nem utolsósorban csúszdázni. Szeptember Hónap Nője forgatásunk végére tetőtől talpig csuromvizes lett, de végső soron ez volt a célunk, így kijelenthetjük, szerencsés napot hagytunk magunk mögött.

Természetesen, mint ahogy minden hónapban és forgatáson, most is volt egy kisebb interjú vagy kérdezz-felelek szépségünkkel annak érdekében, hogy egy kicsit jobban megismerhessétek őt.

Szia szeptember Hónap Nője, kérlek mutatkozz be a Klikk Out olvasóinak!

Sziasztok! Csémi Viktória vagyok, Nagymegyerről származom és 23 éves vagyok.

Kérlek mesélj egy kicsit arról nekünk, mivel foglalkozol és milyen hobbijaid vannak.

A munkaügyi hivatal szociális és családügyi részlegén dolgozom, mellette távúton végzem tanulmányaimat a Szent Erzsébet Főiskola szociális munka szakán. Mivel utolsó éves vagyok, ezért szeretnék lediplomázni, majd tovább folytatni tanulmányaimat. Célom a szakmai előrelépés.

Ami a hobbijaimat illeti, a munka és a tanulás mellett fontosnak tartom a kikapcsolódást, mivel ülőmunkát végzek, ezért hobbiként a boxolást választottam, amit már harmadik éve űzök. Emellett szeretek utazni, szeretnék minél több helyet meglátogatni. Fontos számomra a családdal és barátokkal töltött idő.

Szeptemberi témánk középpontjában rajtad kívül a strandolás volt. Milyen szerepet tölt be a nyár, illetve maga a strandolás az életedben?

A strandolás és a nyár különleges időszak számomra, hiszen ez az az idő, amikor kiszabadulok a mindennapokból, és élvezem a természet és a víz közelségét.

A munka és a tanulás mellett a nyár és a strandolás lehetőséget nyújt arra, hogy elengedjem a stresszt és pihenjek. A napsütés, a víz és a friss levegő mind segítenek abban, hogy feltöltődjek energiával.

Ilyenkor kicsit lassíthatok, és jobban oda tudok figyelni a testi-lelki regenerálódásomra. A napozás, a vízben való fürdés és a hosszú séták mind hozzájárulnak ehhez.

Hogy érezted magad a forgatáson? Melyik volt a kedvenc pillanatod?

Izgatottsággal töltött el, hogy felkerestetek, főleg azért, mert amúgy is az egész nyarat a termálfürdőben töltöttem. Gyakran nézem a HN rovatot, mivel nagyon izgalmasak a témák, amikben a lányok szerepelnek. Maga a forgatás szuper hangulatban telt, úgy gondolom, hogy könnyen ismerkedő típus vagyok, és szerintem a stábbal is sikerült hamar megtalálni az összhangot, nagyon kedvesek és nyitottak voltak.

Mindenképpen azt mondanám, hogy sok kedvenc pillanatom volt, de amit kiemelnék, az a csúszdázás, amit most próbáltam ki először a fürdőnkben.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább